Och nu, vart far vi nu? - Trailer

Och nu, vart far vi nu?

av Kristian Hallberg

Ryktet hinner alltid ikapp dig.

Du köper nya kläder och filar bort dina attribut, men det spelar ingen roll. Du anstränger dig, anpassar dig, passar in. Men det spelar ingen roll, för ryktet hinner ikapp dig. Om du är en del av utanförskapet hinner ryktet alltid ikapp dig.

Det här är tredje och sista delen i Kristian Hallbergs trilogi om identitet och den ställer frågan: du har fått nycklarna och blivit insläppt, men får du göra vad du vill i det där rummet eller är du där på nåder så länge du fogar dig?

Först gör pjäsen en roadtrip i regionen och sen kommer den hem till Göteborg och Folkteatern. I första rummet får du lyssna på akt ett i hörlurar. I andra rummet får du höra slutet av historien samtidigt som en bioduk fylls av minnen från roadtripen. Du är välkommen på radioteater och filmkonst. Försök passa in.

Teater- och filmprojektet Och nu, vart far vi nu? ingår i en serie fristående pjäser som kom till genom oväntade möten när dramatikern Kristian Hallberg, på uppdrag av Folkteatern, följde Göteborgs stadsmuseums utställning ”Vi är romer” då den turnerade i Västra Götalandsregionen.

Folkteatern Göteborg i samarbete med Ögat Film

Medverkande: Elisabeth Göransson, Lena B Nilsson, Ylva Olaison, Jonathan Silén
Av: Kristian Hallberg
Regi och konstnärligt team: Kristian Hallberg, Anton Källrot, Ylva Olaison, Jonathan Silén

Urpremiär 3 februari 2019 i Falköping
Spelas på turné i Falköping, Grästorp och Lilla Edet i Västra Götalandsregionen.
Spelas även 27 februari - 9 mars på Lilla Scenen, Folkteatern Göteborg

Trailer: Ögat Film

LÄS MER OM OCH NU, VART FAR VI NU?